TinyParks
Vakantie voor jonge gezinnen

Vakantie voor (jonge) gezinnen

Quality time en volop avontuur met het gezin

Papa's en mama's opgelet... Ga er even lekker tussenuit met het gezin en beleef een vakantie in de Drentse bossen. Samen verblijven jullie in een knusse en kindvriendelijke tiny house, gelegen aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit avontuur blijft jullie en je kleintje(s) voor altijd bij!

  • Tiny houses voor 4 personen
  • Gelegen aan Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Faciliteiten voor iedere leeftijd

De allerleukste uitjes met de kids; dit zijn onze tips!

🥾 Belevingspad Hoogersmilde

Dit unieke belevingspad is voornamelijk gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar. De tocht van ongeveer 2,5 kilometer voert je door een prachtig stuk bosgebied en laat je genieten van cultuur en natuur. Water oppompen, klauteren en genieten zijn belangrijke ingrediënten van dit pad!

🌳 Joytime Vrijetijdsactiviteiten

Op een klein half uurtje rijden vanaf ons park ligt dit outdoor belevingspark met klimpark. Dit is een waar paradijs voor de kinderen. Klim door de boomtoppen, race op de mountainbike, spring in de netten en schiet met een pijl en boog. Geloof ons maar; papa en mama zullen zich hier ook vermaken! 

🐘 Wildlands Adventure Zoo

Ontdek per boot of te voet de jungle en spot de Big Five! Stap in de trucksafari en bekijk de meest gave dieren van de dierentuin van héél dichtbij. Bij WILDLANDS beleef je een wereldreis in één dag! Je bent al binnen 35 autominuten in de dierentuin.

🌿 Bosbergtoren Appelscha

Bezoek het hoogste punt van Friesland; een 20 meter hoge stuifduin. Hierop staat de Bosbergtoren die je een schitterend uitzicht geeft over Noord-Nederland en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Jullie zullen hier je ogen uitkijken!