TinyParks
Vakantie voor koppels en vrienden

Vakantie voor koppels of vrienden

Spread the love; geniet van een verblijf in een knusse tiny house

Lovebirds opgelet; jullie liefdesverhaal bij TinyParks The Forest Cabins is er eentje om niet snel te vergeten! Val in slaap onder de sterrenhemel in jullie knusse tiny house met glazen koepel... Hoe romantisch is dat? En na een fijne nachtrust ontwaak je met het geluid van fluitende vogels en de zonnestralen op je huid, waarna je klaar bent voor een dag vol nieuwe ontdekkingen in de natuur en ontspanning in de sauna of bij het het kampvuur.

Vrienden en vriendinnen; vier het leven, geniet van elkaar en proost op een vakantie vol lol en genot! Gelegen midden in de bossen, maar toch vlak bij vele activiteiten in de omgeving zullen jullie je vriendenweekend doorbrengen zoals nooit tevoren!

  • Tiny houses voor 4 personen
  • Gelegen aan Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Ontmoeten, ontdekken en onthaasten

To do's voor koppels:

🥂 Romantisch dineren

Laat je verwennen door onze koks die de lekkerste gerechten bereiden; geniet van een uitgebreid diner of een heerlijke borrelplank onder het genot van een drankje. De liefde gaat immers door de maag!

🧖🏼‍♀️ Relax in de wellness

Kom volledig tot rust en gun jezelf een verwenmoment; laat de warmte oplopen en relax in de gezamenlijke sauna. Op het Cast Away eiland is óók een hottub aanwezig waar je kunt bubbelen en babbelen.

🥾 Romantische wandeling

Samen met je partner de natuur ontdekken en de omgeving verkennen? Vanuit ons park stap je zo Nationaal Park Drents-Friese Wold in waar je de mooiste wandelingen maakt.

To do's voor vrienden:

🍻 Speciaalbier proeverij

Waan je voor even een echte Maallust-brouwer én proef de heerlijke speciaal bieren van deze brouwerij tijdens een rondleiding & proeverij. Deze brouwerij ligt op ongeveer 20 minuutjes rijden van ons park.

🌳 Huur een e-chopper

Stap op de e-chopper en verken de omgeving rondom ons park. Sjees door de weelderige bossen en uitgestrekte heides van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit wordt gegarandeerd lachen!

😁 Speel een potje jeu de boules

Daag elkaar uit en speel een potje jeu de boules op ons park onder het genot van een heerlijk biertje of een wijntje. Wie gaat er met de winst vandoor?